Strašlivá Znamení

Strašlivá Znamení

Chlad, provází cestou úsvitu
noční můru všedních dnů,
přes kříže padlých andělů,
do stínů temných soumraků…

Jak strach ovládá čistotu světla,
tak těžké je břímě člověka,
což mění i barvy tepla,
v zašedlé víře tohoto světa…
Autor Raziel PsyDearth Characith, 15.03.2010
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: carodejka, harmony, Kristine Clary-Aldringen, ilona, Hazentla, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí