Přání

Přání

Anotace: zlatá rybka v pisoáru.. co živý se mýdlem

Přání

Ze všeho nejvíc bych si přál
Nemít obličej

To aby má bezrysá
Tvář mohla
Nasávat anonymitu

Ze všeho nejvíc bych si přál
Nemít city

To aby má syntetická
Duše mohla
Nasávat sobectví

Ze všeho nejvíc bych si přál
Nemít křídla

To aby mé nahé
Tělo mohlo
Nasávat přízemnost
Autor Arthur Bimbaud, 15.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Bourdon d'Charpiott, Anura, Zamilovaná do nezamilované doby, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí