Nekonečná pouť

Nekonečná pouť

Anotace: ...

Sami nebo s někým
od zrození až do smrti.
V neznámo putujem
osud nás svou pěstí drtí.

Na světle či v temném koutě
stále lásku hledáme.
Že tou pravou být nemusí
však odradit se nedáme.

Úplatek v dlani připraven
tryskem za ní běžíme.
Že zrovna nás všimne si
tak nějak všichni věříme.

Prstem ukáže a vybere
koho přízní odmění.
Potom ,,my“ nad ,,já“ postaví
a vyvolené v blázny promění…
Autor Modrý Adept, 15.03.2010
Přečteno 423x
Tipy 10
Poslední tipující: dream in emptiness, ilona, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečná pouť to je..máš pravdu :-)

15.03.2010 19:18:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí