Život je hra...

Život je hra...

Anotace: neni

Život je hra co má jeden konec
ať už jsem šašek a nebo borec
mít spoustu problémů nebo žít s klidem
jak Tom na farmě se svým bratrem Sidem.

Ať cítit lásku nebo jí dávat
to je to co už nezačnu chápat
i když bych chtěl, mé jediné přání
dát svoje srdce jediné paní.

Může o mne padnout kdejaká fáma
čekám až přijde ta správná dáma,
ta co bude v mém srdci dána
a prohlásí mně za svého pána.

Vždy jsem si přál zažívat lásku
nikdy jsem nevyhrál žádnou sázku
když se zadařilo tak jsem to zkazil
svůj jazyk do ,,V´´ jsem přitom plazil.

Už je tomu nejspíš tak
nejsem nic víc než slizký had
takový co v sobě má mnoho jedu
utápím svůj žal ve whiskey a ledu.
Asi se nezmůžu na nic jiného
proč vstoupil jsem do toho kola připraveného...?
Autor Ába, 15.03.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí