Kůl

Kůl

Anotace: neni

Ani nevíš jak chtěl bych tě poznat
všechny své chyby na místě doznat
vědět to že můžu být tvůj
ztratil bych hned předsudek svůj.

Ne jeden ale všechny klidně
být s Tebou zní víc než slibně.
Mám rád tvůj úsměv a tvojí krásu
tvou vnitřní osobnost mám já za spásu.

Jsem obyčejný a nemám co dát
jen bezednou lásku a s Tebou se smát.
Cítit to že mám pro co žít
ne jako na poušti, písek sít.

Přijdu si zbytečný jako kůl v plotě
jsem jenom převeden v jiné hmotě
starý kůl který již dosloužil
tak jako tanečník svůj tanec doploužil.
Nebo jak poslední oheň dohasil hasič
tak rychle že ani nespustil hlásič.
Autor Ába, 15.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, ilona, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

15.05.2010 21:41:00 | Bíša

To je moc smutná báseň,ale pěkná!

16.03.2010 06:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí