Cesta

Cesta

Anotace: Každý má tu svou a ne jedinou...

Ze srdce sálá temnota
To v srdci mém zeje prázdnota
Že Bůh mě opustil
je více než jasné
Chytím se stébla
než srdce praskne
Teď samotný ďábel tu přede mnou stojí
Cestu zná do pekla a rány hojí
Cesta je rovná, cesta je široká
A rokle velmi je, velmi je hluboká
Přes rokli vede překrásný most
Před ním však musím ponechat zlost
Království nebeské na mě snad čeká
Při pohledu do pekla duše se leká
Brána se otvírá, snad je to pravda
Já věřím čistě jen ve výhru dobra
Prošla jsem bránou a už jsem zde
Mají tu opravdu nádherné anděle
Autor annuska, 15.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, harmony, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady je plné modro andělů:-)

16.03.2010 06:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí