Marian

Marian

Anotace: Moje Marian...*** Sekce Irsko

Marian

Tak rozladěná
Jako stará harfa
V úvalech žalu
Ztroskotala jsi
Marian
Královno noci

Ve změti poslední
Steskem po ďáblu
Jež se tě dotýkat směl
Modlíš se k Bohu
A on dál
Má tě v své moci

Jsi krásná a
Až přespříliš cítíš
Je to tvůj vklad

Kdo podlehne smrti
Je vzdálen životu
A on…
Stejně je tomu rád

Už zapomeň
Na víčka z marcipánu
Už zapomeň
Na pozbytou dámu

Teď modli se
Do ticha
Marian.

A zase na zítří
Život ti bude dán.

***
Autor Isobel, 16.03.2010
Přečteno 476x
Tipy 30
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Noc17, Holis, boomslang, Monica., Kajaro, Barpob, bejbyyyy, Chašmodský, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je paráda,jak ti to jde od srdce!
ST

19.04.2010 23:53:00 | Kajaro

Krásně jsi to napsala..!

17.03.2010 15:19:00 | Actafool

zas krásně smutníš..
ST

16.03.2010 20:22:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí