Nekončící noc

Nekončící noc

Anotace: trocha volného verše staršího data

Nekončící noc

V noci
Když plamen svíčky zemřel
(Krčíš se v koutě)

Stíny jsou tak zlověstné
A kapky vody padají do kuchyňského dřezu
Následná ozvěna je tak hlasitá
(Svírá se ti hrdlo)

Noc je mladá
A nekončí
Slunce odvrátilo svoji tvář
(Nemůže se na tebe podívat)

Hodiny tikají svoji symfonii
Jako tisíce nožů
(Bodají tě do duše)

A hvězdy jsou tichými svědky
Nikdy nepromluví
(Je to jen v té hlavě)

Každá noc musí skončit
Ale tato?
Nejsi si jistý
(Strach vždycky najde skulinku)

A tam může růst
(Tahle noc neskončí)
Slyšíš?
Vítej v nekončící noci
Autor Jesper, 16.03.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí