Zoufání...

Zoufání...

Anotace: Měsíc jsem chtěl mít, z oblohy si ho vzít.... komenty prosim

Byl jsem sám,
cítil jsem se sám,
na dně jsem byl,
celou noc jsem vyl.

Měsíc jsem chtěl mít,
z oblohy si ho vzít,
jak jsem, tak ležel,
život přede mnou běžel.

Byl jsem bez duše,
v hrdle jsem měl suše,
srdci nechtělo se tlouci,
umíral jsem v noci.

Drazí nebuďte samy,
nikdo není dokonalý,
za to vám to nestojí,
nebuďte osamocenou sekvojí.

Srdce přestalo tlouci.
Zemřel jsem v noci.
Autor Renissh, 17.03.2010
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí