Zima - umírá.

Zima - umírá.

Anotace: o tom jak umírá zima

Padá sníh,
padá na zem.
V podobě kapek,
konec s mrazem.

Padá sníh,
zima brečí.
Slyším smích,
plný křečí.

Padá sníh,
jarní tání.
Stromů smích,
už se neklaní.

Ostré vnímání,
pohledy z okna.
Už nic nebrání,
zima je mrtvá.

Padá sníh,
neboj, spadne zas.
Za rok v plné síle.
Možná dřív,
překvapí nás.
Autor Richie12, 17.03.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: dodola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí