Ty...

Ty...

Anotace: Je tajná...:)

V Tvých očích je zář magická
Tvá duše je víc než lidská
Tvůj hlas je jak tóny slastné
s Tebou jsou jen chvíle šťastné.

Mám rád na Tebe pohled
padnout na kolena bych moh´ hned
o Tvůj úsměv Tě pořád prosit
nebo v náručí Tě nosit.

Být s Tebou každý den
a tím uskutečnit si svůj sen
pak na pláži na Jamajce
s Tebou dát hold rasta vlajce

Do New Yorku to vzít taky
už balme si svý saky paky.
Čím bude s Tebou cesta delší
tím víc já budu šťastnější.
Tebe mít jako srdce podklad
a tenhle text je o tom doklad.
Autor Ába, 17.03.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí