Nechutný poznání lidskýho chování

Nechutný poznání lidskýho chování

Anotace: šílenej zmatek mezi lidma...ve mně

Vášeň strach zrada.
Nevidíš neslyšíš
Bordel v hlavě

Ta vřelost spaluje cítění víry
Oheň v hlavě... v těle... v duši?!
Stalo se!

Co vnímáš?
pusto prázdno, ale přece,
všeho je tu plno
plno?

Drásavý vzdech se vyloudil z úst
Nevolnost.
Přichází ten popud.

Bam Bam Bam
tlukot přebývajícího srdce
ruší tu zrádnou nerovnováhu.
Co s tím naděláš?
Autor hulwáttka, 18.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí