Zpět do tmy

Zpět do tmy

Anotace: citový výlev

S novými objevy
ztrácím předchozí strach,
tvým pohledům se bráním,
snažím se vzpomenout,
kolik bolesti jsi mi způsobil.

Tolik těch krvavých slz
vsáklo se do mých polštářů,
tvoje ruce hledají známá místa,
prodírají se lidskou krajinou
a ty nahradíš realitou vzpomínky.

Nešťastná ze své slabosti,
proklínám obnovené touhy,
naposledy se odkrývám,
abych do tmy směla se vrátit.
Autor Gabika, 18.03.2010
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, WAYWARD, WhiteSkull, Chancer, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu, asi nemá cenu zbůhdarma mlátit do klávesnice... natož škytat...

I tak držím palce.

19.03.2010 21:56:00 | La Suneteto

Hlavně žádný strach :-)

18.03.2010 20:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí