Milováni žalem

Milováni žalem

Anotace: ...co vám to připomína?

Sbírka: Verše tajomstiev

Když už mě nalezneš,
v tomhle dně oceánu…
Veškerou temnotu prolezeš,
až pod hlubiny mého
žalu…

„V tu chvíli zpívám pro tebe…
Píseň co zní jako jasný chorál sirén
trápící všechen konec,
veškerého začátku z nebe,
prohloubeného hvězdou panen…
až pak ve vraždících mukách,
zazvoní zvonec…

V tu chvíli zpíváme oba,
v melancholické vášni slov…
Ve vášni,z které se krajina zlívá ve dva,
dva pobřeží sladkého snu temných sov…“

V říši proslulou věčností,
s kalichem víry-krve…
Vše splyne v netečnosti,
až usne i píseň vůně rudé…

A hlasy vydechnou…
Tichem propálí se vosk…
Až všechny svícne zhasnou
jako knot,tepu srdce…

Až jsou sami,spolu dvě duše…
Ve tvářích již,hoří obrazy růže…
Věčně umírající v živote…
Člověk je nespatří,když nezná
to pravé ovoce…
Autor Raziel PsyDearth Characith, 19.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 16
Poslední tipující: Elissbeth, Agniezka, ilona, carodejka, Kristine Clary-Aldringen, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,krásně vyjádřená láska, kde člověk nejen bere ale i dává.

26.03.2010 20:51:00 | carodejka

Hezká

19.03.2010 10:32:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí