Odbila půlnoc

Odbila půlnoc

Anotace: ...

Odbila půlnoc
a moje duše řve
Spoutána tělem je
celičká od krve

Spoutána tělem je
v kamenné cele
Spoutána semnou
v neživém těle

Ta cela je pro nás
možná moc těsná
a nastává další noc -
další noc děsná



Budem se zase přít
kdo z nás – byť na chvíli
odejde do ticha
a vtělí se do víly

Do víly noci
nad zemí tančící
koho si tentokrát
vychutná na lžíci
smrti

Kdo z nás zas na chvíli
opustí tento svět -
a zasní se sladce
že nemusí jíž zpět…
Autor Chašmodský, 19.03.2010
Přečteno 368x
Tipy 15
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Psavec, enigman, modrá..., WAYWARD, Skalsky Pavel, nejsembásník, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spoutána tělem je
v kamenné cele
Spoutána se mnou
v neživém těle

Ta cela je pro nás
možná moc těsná
a nastává další noc -
další noc děsná

... nádherná silná slova...

19.03.2010 20:29:00 | Fighting Dreamer

Pěkná

19.03.2010 10:33:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí