Snad jednou...

Snad jednou...

Anotace: ...

V zahradách nebeských květů
duše má sní a letí.
Motýl mi říká – co je ti,
vždyť tolik krásy je tu?
Ano, už chápu, vzpomínám,
tady jsem vlastně býval.
Potom jsem padnul nevím kam,
a za mnou strastí příval.
Usedám jenom na chvíli,
jak je to vlastně snadné.
Teď, když mám křídla motýlí,
trápení nemám žádné...
Autor Robert S., 19.03.2010
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, harmony, labuť, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další krásně něžná.Culík má takové rád-romantika,něha...Hezké!

19.03.2010 17:56:00 | CULIKATÁ

hezká ST

19.03.2010 17:42:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí