Poetům

Poetům

Anotace: - Reflexe -

Sbírka: Reflexe

.

Potřeštění poeti
pohazují slovy jako na bowlingu
. . . koulemi . . .
Plným zásahem bývá Láska
tak na tři nepotrefené kuželky

Číst je zatěžko jejich verš
o bolestných zklamáních
či radostném milování
Je to všechno jen takový ptačí trus
po kterém je nám chodit
mezi holubími křídly a zobany

Potřeštění poeti potažmo poetky
čest Vaší práci . . .
Až dojdete poznání
v čem tkví Vaše představy
bude už pozdě na všechna vysněná milování . . .

.
Autor rolon, 19.03.2010
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: kavec, harmony, labuť, spare, ziriant, Satha, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem šťastně
bezděčně
potřeštěná,
ale opuštět představy se nebojím:-)

19.03.2010 21:51:00 | spare

a v čem tkví tvoje představa? :-)

19.03.2010 18:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí