NEMOC

NEMOC

Anotace: i v nemoci nesmíme ztratit víru,ale vydržet bojovat až do konce

NEMOC

Slunce zapadá a řeka šumí jako hlasy,
blíží se setmění, tak vzpomínám na staré časy,
dívám se do dálky, zpívám svou píseň,
jsem opět sama a trápí mě tíseň

Cítím chlad a mám divný pocit,
že nebudu šťastná, však nechci jen soucit,
chci úctu a lásku, vřelost a cit,
ne jenom slova ostrá jak břit

Chci cítít důvěru, oporu v muži,
nestačí jenom, že koupíš mi růži,
chci jenom obejmout, cítit Tvé bezpečí,
věřit, že láska Tvá nemoc mou vyléčí

Ty ses však polekal a teď jsem sama,
dopis jsi zanechal, však není to drama,
umřu i bez Tebe, jsi pouhý zbabělec,
však já to překonám, nemoc je vetřelec

Mám sice strach, ale tak už to chodí,
kdo jenom naříká, sám sobě škodí,
nemoc je zákeřná, však já ji překonám,
nebudu na dně dokud ještě dýchám
Autor Andrea de Taverne, 15.12.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná a hezká!

20.12.2005 20:23:00 | wendik.certik

krásná, miluju smutné, depresivní a tohle je za poslední čas nejhezčí co jsem četla. krásná.moc se mi líbí..jen tak dál:)

19.12.2005 10:31:00 | Inies

Dobrá! jne bych sem tam "jen" anhradi "pouze". Jinak přeju hodně štěstí!!!

15.12.2005 14:04:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí