Černobílá růže

Černobílá růže

Anotace: ...přesto živa!

Dals jí křídla,
dals jí dar létat.
Počase - sněhová pírka
začala černat.
Už zase...

Není nic jako dřív,
prosím, odejdi,
ať máte oba klid.

Šťastná kukadla, zářivý úsměv.
Krásná skořápka zakrývá výsměch.
Růžovými brýlemi jseš zaslepen.
Omlouvám se Ti, už zas jsi naletěl!

Není nic jako dřív,
tak, prosím, jdi,
ať už je klid.

Srdíčko buší, kdo by to tušil.
Tím, co je ti nejdražší, nechal ses zmást.
Nenos mi květiny, Ty jsi bez viny.
Lásku nelze krást.

Není rady, není mi pomoci.
Po uši vězím v temné Bělosti.
Autor Surya, 20.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, bloodysunset, Akura, kaaamiiii, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, jak někteří dokáží být plni optimismu. :)
Každopádně děkuji, těší mě to.

03.05.2010 17:58:00 | Surya

Lásku nelze krást, milý snílku, ale neboj, zase bude dobře a Tvůj princ přijede na bílém koni! Moc Ti přeju hodně štěstí!!!! A píšeš hezky, ráda se budu k Tvým dílům vracet. P.

30.04.2010 21:37:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí