Otisk vlčí tlapy

Otisk vlčí tlapy

Anotace: ...

Bolest a výkřik do noci,
dočká se raněný pomoci?
Do ruda zem krví zbarvená,
čteš na epitafu zlatá písmena.

Rozdrásaná tvář, slepené vlasy,
slzy stékající skrze černé řasy.
Hluboká rána, otisk tlapy vlčí,
okolí v předzvěsti smrti mlčí.

Poslední úder, mrákoty a temné nic.
Čekáš... Snad chtěl bys toho víc?
Světlo, vřelý úsměv na konci cesty.
Konec, jsi uklidněn vřelými gesty.
Autor Wyrda, 20.03.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí