V noci mají nenáměsíční podivné nápady

V noci mají nenáměsíční podivné nápady

Když jsme se rozutekli do dvanácti světových stran,
nikdo nás nepostrádal ani nehledal –
Slyšíš? Vše ztichlo a dychtí po naší větě –
Slyšíš? Horký dech úst na ledovém čelu skla toužící (alespoň jednou) po odvetě –
vesmír i jeho temnota se toužebně odmlčeli ve své milenecké vášni a naslouchají
A tam – kde hříšníci se bezohledně, drsně ze svých činů kají –
uprostřed mokřin a nestydatě temné louky – měla nás ve svém klíně a své moci –
za cvrkotu pomlouvačných hvězd a horké noci
jsme – jak nedočkaví jsme tehdy byli! –
společně první slovo porodili.
Autor graciózní gracióz, 21.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: Markéta G., Psavec, CULIKATÁ, malá slečna, Vjeršotepec, eroze, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez zbytečných keců, je to PECKA ! ST jako Brno

21.03.2010 08:30:00 | eroze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí