BĚDA! BĚDA! BĚDA!

BĚDA! BĚDA! BĚDA!

Anotace: (Ubohá Rusalko bledá)

Třicet tisíc za úklid mrtvol účtuje si pohřební služba
Harmonie

Ženu mu kdys pozřely útroby výtahové šachty
Syn je v Londýně velký zvíře přes business
Ani nejvěrnější pes není nesmrtelný

Rusalčin vodník z Národního
co si svým uznávaným basem rád stěžoval
na okoralost zákusků
Dva byty velká knihovna a hodně titulů
před slavným jménem

´Měl rád jídlo ale s nikým se nesnesl
podivín samotář umělec jako ty
Ale zařídit si to uměl a na pohřby byl expert´

Ten křížek z českých granátů od kmotra ke křtu
ztracen ještě v dětství

´Milý strýcu Jaromíre´
kdysi jsme škrábaly na dopisní papír s obrázkem
Babičku od babičky s věnováním Jaromírkovi
(která ti jediná v knihovně a ke štěstí chyběla)
už si znovu nepřečteš

Přemýšlela jsem o tom zdali bychom si rozuměli

Nesnesitelnost bankovních úřednic a neodbytnost pohřebáků
Pláč jeho žákyně v telefonním sluchátku

´Vždycky si zakládal na svém zdraví´
Nikdo neví jak umřel

Nikdo neví jak žil
Autor Andrea Vatulíková, 21.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, WAYWARD, ilona, Divoženka1, TERezicKA, Taog
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

26.03.2010 08:44:00 | WAYWARD

smutný životní příběh,ale třeba ted začne Jaromírovi jiný s veselejším koncem

22.03.2010 10:00:00 | Divoženka1

libi - spip
libi hodne

21.03.2010 21:28:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí