Poslední přání

Poslední přání

Anotace: před smrtí...

Sbírka: Srdeční záležitost.

Před tím než zemřu
před tím než zem mě pohltí
jaké mám přání před smrtí?
Jen jediné a to celkem jisté
do rakve moji dřevěné
ten boken můj pak dejte mi
a oblečte mě v jiný šat.
To Aikibudo já měl vskutku rád.

A kimono bílé dejte mi
se znakem bojovníka meče.
Již nebudou, již nebudou už žádné zteče
se znakem bojovníka na prsou.
I po smrti mé pak vězte.
K tomu boji, k boji s meči běžte
a dělejte to krásné umění
pak sami dál tu na Zemi.

Já budu se pak na vás dívat
tam z vrcholků těch jiných břehů.
A s úsměvem, s úsměvem tichým jen
pak začíná vám další den
beze mě.

A s novou silou v pohyb
tou krásnou vírou vy tu žijte
a rádi mějte se
já vzpomínat tam na vás budu
rád...
Autor Paulín, 21.03.2010
Přečteno 291x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, hašlerka, Psavec, labuť, Mbonita, Hazentla, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji děvčata, ještě se určitě uvidíme!

21.03.2010 21:54:00 | Paulín

Přání chápu a vím... ale ještě prosím, ne!

21.03.2010 17:06:00 | labuť

na toto tvé přání ještě nepřišel čas...

21.03.2010 16:19:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí