CHCI

CHCI

Anotace: ...

Nebát se jít, rozhodit kvítí po cestách
Utéct daleko
Tam – kde liškám dáme dobrou noc
Plout oblohou na černém mraku
Dát sbohem hvězdám
A vítat přitom slunce
Vždy probouzet se v teplém jarním ránu
A přes den sjíždět mléčnou dráhu
A navečer zas slyšet polí šum
Zlatavé tóny kukuřičných strun
A v noci snít - to smysl jest našeho bytí
To zkrášluje a usnadňuje žití
Chci zabloudit v krajině snů
A zůstat napořád
To všechno ale vyměnila bych
Za jediné Tvé MÁM TĚ RÁD…
Autor Mannon, 21.03.2010
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: Helena Lovecká, ilona, hašlerka, Psavec, Flamy, labuť, Mbonita, modrá..., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková obyčejná radost z žití z toho vyloženě kouká.

28.03.2010 21:33:00 | Sabath

Když člověk hodně chce...

21.03.2010 15:18:00 | modrá...

Hezké.

21.03.2010 13:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí