Až příjde čas

Až příjde čas

Anotace: co k tomu mám říct...?

jednou zapomenu
jednou si vzpomenu
až příjde čas

vzpomenu si na rány
vzpomenu si na vrány
vrány které klovaly
rány které bodaly

černé vranky klovou ranky
ranky na mém těle
na mé ruce,na mé noze
a taky na mém čele

krev stéká po obočí
mé tělo se včak neotočí
.......až příjde čas
Autor Grizzzelda, 21.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky nemám k tomu co říct!Jen,že to je život...tak to je!
Pěkně napsané!

21.03.2010 15:17:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí