VE SPLETI DOTYKŮ

VE SPLETI DOTYKŮ

Anotace: napsáno pro zábavu,v hospodě,na zakázku,na předem daná slova,už nevím na který,páč jsem si to nepoznamenal....:-)))

VE SPLETI DOTYKŮ


Do spleti budoucích dotyků,
se vkrádá minulost,
jak nezvaný host,
jak nepřátelský periskop,
co šmíruje mi záda.

Bolest starých dob
co nutívá mě do vzlyků,
vnucuje mi hrob,
a dělává to ráda.

V mé zrezivělé nádraží
už nepřijede touha
ta lačná s celou bagáží
co chce dobýt svět.

Snad nostalgie, pokora,
umírněnost pouhá,
Však rozvernost co doráží
tak ta tu vloni byla naposled!

Já připíjím budoucnosti,
nadějím a sobě,
a všemu co je nepoznané,
a není toho málo,
vždyť těžko zklame to,
co nenastalo!

Zmizte vy staré bolesti,
zmizte v hrobě,
vím cestu ke štěstí
budoucnost těžko přižene,
vy však,vy už vůbec ne!!
Autor Houda, 21.03.2010
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: Kokonut, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, Psavec, divoska_jaja, malá slečna, labuť, Květka Š., modrá..., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že dobrý, je vidět, že hospoda má na Tebe asi dobrý vliv... :o))

21.03.2010 17:08:00 | labuť

Pěkná práce z hospody...!

21.03.2010 15:10:00 | modrá...

:-)

21.03.2010 14:59:00 | CULIKATÁ

na zadaná slova...v hospodě...tak to je paráda,pěknej spád slov ST.

21.03.2010 14:55:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí