Atributy mého já

Atributy mého já

Anotace: suma vzpomínek a slz

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Svědomí zvrací do záchodové mísy
duše nadává jak ženské z pavlače
Ve váze uvadly poslední narcisy
krutě žluté, že to i srdce rozpláče

Touha schvácená kocovinou
chtíč utopen v láhvi od rumu
City jim to nikdy neprominou,
že vyměnili lásku za tak malou sumu

sumu vzpomínek a slz.
Autor Satha, 21.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí