I had a dream

I had a dream

Anotace: ...stále sním

Měla jsem sen,
že jednou usnu
a už se nikdy neprobudím,
že odejdu na lepší svět,
kde budu moct v klidu dospět.
...
Byla jsem malá holka,
co věřila na skřítky a víly,
která broukala si ve volné chvíli,
která o životě ráda snila,
o tom, co podnikne až bude dospělá.

Osud zhatil jí plány veliké.
Osud nebo náhoda?
Život.
Když viděla dospělé,
co dokáží... proboha!
Život..
Najednou ztratila veškeré iluze.
Tohle nikam nespěje,
nejlíp udělat jako Petr Pan,
v dětském zůstat světě.

Musela ale žít dál.
Žít, přežívat, pokračovat.
Život není pohádka.

Není. A přec, světe, drž se,
ona zamilovala se!
Má svěho milujícího,
pohádkověho prince.

On rozzářil všechny její dny
a vytáhl ji tak ven ze tmy.
...
Měla jsem sen,
že ve Tvě náruči usnu
a ráno, za další krásný den,
poděkuji Ti úsměvem.
Autor Surya, 21.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: bloodysunset, CULIKATÁ, Miroslav Možný, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím říct, vážně krásná to věc! Myslím že jsi vyztihla moment borcení dětských iluzí, přechod v odpornou realitu a sladké vykoupení láskou.. Proto ST :)

28.07.2010 19:20:00 | Peaceter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí