Myslíš?

Myslíš?

Anotace: Zařazení? Lehce výbojné o tom, co nás zabíjí... Protože každý to máme jinak...:-)

Říkáš,
že mě to všechno zabíjí…
Žrádlo,
chlast
a cigára
a celej můj podělanej lifestyle

Majonézy se zelenym salámem;
rychlé občerstvení
s mnohem rychlejším doběhem na záchod;
všechny tuky z masa, rostlin;
sladký sračky
a limonády, ve kterých vidíš plavat hromady Éček –
jako malý ponorky

A jsme u toho chlastu;
co teda kromě vody?
Bez bublinek, bez sladidel;
žádný kafe, čaj či pivo;
žádný přítel Absinth;
ani Che, ani starý pan Myslivec…

Žádný výlet na Havanu
a Kutnou Horu jen projedem;
žádný filtr nebo bez
a příští kontakt se suchým listím jen prostřednictvím hrábí…

Protože mě tohle všechno pomalu zabíjí…

A pravidelný biorytmus?
Vždyť chodím pravidelně spát…
…jednou za čas;
a taky se mi daří celkem pravidelně s…e vyprazdňovat;
zhruba po ránu…

A myslíš, že je to všechno opravdu na mě dost silné?
Opravdu myslíš?
Na střední jsem myslel, že mě zabije fyzika;
a teď už vím, že po fyzické stránce mě nezabije nic –
možná jen ta psychika…

Myslíš, že svinstva zabíjej?
Já vím, že mě zabíjí něco jiného…
Nepochopení,
smutek
a osamělost…

Ještě žes mi zapomněla zakázat ty prášky…
Díky

19:37 15/3/2010
Hradec nad Moravicí

Tak že by Julii za tu péči a spolupráci? Pokud teda tohle věnování přijme… ;-)
Autor bloodysunset, 22.03.2010
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: hanele m., malá slečna, Ejí, přezdívka, Zasr. romantik, zelená víla, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nářez...

22.03.2010 21:40:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí