Antiteze

Antiteze

Anotace: Je to antiteze

Antiteze

Něco se černá mezi dětmi
Je to snad černoch nebo Rom
Či temnota zářící za tmy
Nebo větve a jejich strom

Kdyby to byl černoch s Romem
Děti by neutíkaly
Či snad větve se svým stromem
Tak by na něj vyskákali

Vážně nevím co si počít
Zmatek mi to v hlavě páše
Ale náhle už mi svítá
Vždyť je doba Mikuláše
Autor Jindibi, 15.12.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) dobrej rytmus :-) líbí!

15.12.2005 13:59:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí