Čarodějka

Čarodějka

Anotace: ...nebudeš už dnešní noci...

Sejmi zámky ze všech dveří,
stejně nikdo neuvěří,
že bys byla neviná,
čarodějka ortel zná...

Míchat směsi o půlnoci,
nebudeš už dnešní noci.
Magie tě neochrání,
ani víra neubrání...

Upálí tě na hranici,
nevyhlásí za světici.
Z ránem zbyde jenom prach,
tak co? Už máš ze smrti strach??
Autor Izza, 22.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, slečna.závist, Alien.v.v.s., carodejka, ilona, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně si čarovala
pěkně jsem se nachechtala
slovíčka z literu kradla
na přípravu zaklínadla
už je jaro přišel čas
potěší nás žert i špás

25.03.2010 19:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí