Květinková

Květinková

Anotace: ... +- ano

Radost
I zármutek
Louka pěkného kvítí
I šípkového houští
Hvězdy na obloze
I slunce nade mnou
Kvítí nad hrobem
I s tou rakví bezednou
Liány v pralese
I kaktus v pouští
Osamělí vlk
Co prodírá se houštím
Do boje se smutkem
Se teď pouštím
Věci krásné
Co mě zároveň zabijí
Čas co mi dává sílu
A zároveň ubijí
Krásné věci vidím
Zároveň hořké
Jak pelyněk
Snad to zpraví
Odvar z muchomůrek
Než život bez tebe
Zvolit radši smrt
Osud je stejně
Pěkný zmrd
Krásně si se mnou hraje
Ale tuhle hru nevyhraje
Dostane šach mat
Já vyřeším tento pat
Autor JohnyD., 22.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: dream in emptiness, Cassée Moteur, Psavec, Chancer, Slup, jakubisko, zelená víla, annuska, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí