Zpropadená

Zpropadená

Anotace: ano, ty :-D

Máš v hlavě vánek,
který ti vlní vlasy,
ke kadeřníkovi nechodíš
***
myslíš jako trouba,
rozpálená do běla,
když se naštveš
***
srdce ti poskakuje
jako jojo
na provázku
když se vzrušíš
***
a plete se ti jazyk
až ti říkají
jazyko-vědče,
přičemž tvoje řeč
nezní vůbec učeně
***
spíše dlaždičem
by tě měli oslovovat
i když dlaždice
nehovoří mezi sebou
***
ale to je dobře,
protože bychom si museli
zacpávat uši,
dlažba by
nedržela pohromadě
nejspíš by se rozpadla
***
a nikdo není
tak zpropadený
jako ty
Autor Tomáš Přidal, 23.03.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí