Moje

Moje

Anotace: neni

Mé chování může se zdát divné
mé síly nejsou vůbec vlivné
můj smysl není vždy správný
jak poučit se z chyb mých dávných?

Jsem hold jen člověk obyčejný
ty chyby mi přijdou furt stejný
pustím si hubu přímo špacírem
já s mými vlasy a taky knírem.

S mojí výslovností a zásobou slov
mohl bych pro Novou Huť slévat kov
nebo jen tak zevlovat dokola
a získávat slova které nedá mi škola.

Nemám předsudky vůči nikomu
to neznamená že bych si je bral domu
ani ty předsudky ani nic víc
zjistil jsem vlastně že nevím nic.

Alespoň že se vždy mám na co těšit
na to vše co ukrývá tento sešit
tenhle soubor několika věcí
moh´ by se líbit ať jsme malý či velcí.

Pokud ne tak vám říkám pardon
nejsem žádný básnický baron
žiju v době která je líbezná
tak jak Evelínka má krásná princezna.

Chvilky s ní jsou jako v pohádce
já jsem jen šašek, králův rádce
není to složité když sám jsem svůj vládce
jsem pro mír, lásku a proti válce
Autor Ába, 24.03.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, ostuda lidstva, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culíka taky!Pěkné.

24.03.2010 22:41:00 | CULIKATÁ

poslední 4 řádky mě dostali...*ST*

24.03.2010 21:51:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí