Dávno

Dávno

Anotace: ...

Dávno nežijeme v pohádce,
děti rodí se i bez čápů,
však stále v dřevěné kolíbce
a zavinovačce z principů.

Dávno není za humny drak
a princezen je dostatek.
Opuštěný tu zůstal hrad,
symbol romantiky za poplatek

Dávno Honza přišel ze světa,
už zase leží na peci.
Jeho štěstěna zůstala zakleta,
uvězněna v kleci.

Už není nic jak dřív.
Pohled na svět z koňských hřív.
Už nebude nic jak bylo.
Hlavní jsou prachy, oběživo!
Autor vinci, 26.03.2010
Přečteno 317x
Tipy 23
Poslední tipující: vinci, Gabrielle, carodejka, Fog, Meriel, Psavec, labuť, CULIKATÁ, harmony, mosquito, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima.

07.04.2010 20:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí