Jiný to už asi nebude...

Jiný to už asi nebude...

Anotace: ... FB ...

Hranice znovu hoří
zas je tu závisti čas.
Do ohňů očisty
inkvizice posílá nás.

Nemá tváře a jméno
ten co v plamenech končí.
Nestihne mnoho říct
když s námi se loučí.

Nezbude po něm víc
než popel a prach.
Hrdlo hlásku nevydá
takový je ze smrti strach.

S pouty tmářů na rukou
s nadějí každý k nebi zírá.
Jednou ale stejně pochopí
že nanic je v boha jeho víra.

Ten si v klidu přihlíží
když pácháme svoje viny.
I kdyby se mezi nás vložil
stejně nebudeme jiní.

O spravedlnosti a milosti
si můžeme nechat zdát.
Až všechno jednou skončí
zůstane jen ...soudce a kat...
Autor Modrý Adept, 26.03.2010
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: mosquito
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí