Holdujme životu

Holdujme životu

Anotace: Lyrika/Ze sbírky Hra světel a stínů

Do chladného a slunečného, březnového rána,
vstávám a slunce první, jako přítel, zdravím,
kávu si uvařím a lék do sebe vpravím,
ano, ta jarní rána, čím dál víc, jsou nedospána.

Ač chladno, obloha už čistá, jaru odevzdána,
jdouc zvolna městem, za tebou se ráda stavím,
však znáš mě, jak se ráda zasměji a bavím,
tvou něhou, láskou a úsměvem jako obléhána.

Jsou dny, které vyhřívají a nebo zebou,
však člověk nesmí polevit a vzdát se,
sám by se ocitl uprostřed davu.

Vždyť láska a štěstí, to není samosebou!
A milostné vyznání nechť není fráze,
raduj se i v chmurách, životu na oslavu.
Autor Maura, 27.03.2010
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, ilona, Pevya, Psavec, Mbonita, WAYWARD, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr nemá chybu! Líbí se mi moc.

29.03.2010 09:27:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí