proč bych měl ..... když můžu.....

proč bych měl ..... když můžu.....

Anotace: na co by mi byl vztah

Proč bych měl holku mít
a přitom suše zhnít
nemohl bych kdy chci pít
musel bych pro ní žít
Vztah nechci děkuji
takhle si libuji
sem volnej svobodnej
den co den zhulenej
nikdo mi neříká
nehul už od zítřka
když uznám za vhodný
tak chlastám do jedný
když sem bez paměti
ničím se do pěti
prostřídám tři bary
potom sem na kary

z hospody odcházím
cestou si zacházím
nevím kam se vracím
do rytmu si zvracím
Někdy se přejedu
pět špeků k obědu
sedm brk večeřím
kundičky zaměřím
okolo když kráčí
zamrdat mi stačí
pořádně si užít
takhle já chci si žít
a když to nevyjde
moc na tom nesejde
jak chci si vyhoním
když chci si ulevím
nemusím vnímat čas
nalejt se jako Ďas
můžu když chci jen já
tohle je volnost má
tak si tak užívám
nejenom přežívám
hihihi se usmívám
ruce nad tím umyvám
ale sem to zas já
zvrhlost taky má
Autor ostuda lidstva, 27.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: MarkétkaR., humus, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsi byl zamilovanej? Pak budeě soudit jinak.Tak hodně štěstí :-))

21.06.2010 23:00:00 | Iv

Zajimavé... Flegmatický postoj Ti nechybí.

18.04.2010 13:14:00 | 666 Idiot MCR

Tvé mládí tě omlouvá.... kdybys mněl napsanej jinej věk tak řeknu bůh s tebou ámen.

27.03.2010 12:25:00 | zenge

jestli je to tvůj životní styl - budiž
jetsli je to jenom únik - jen ty nejlíp víš

27.03.2010 11:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí