Jsi klíč, rosa nebo stín?

Jsi klíč, rosa nebo stín?

Anotace: Na světě jsou tři typy lidí: špatní, horší a ti, co nic nezmůžou.

Roztoulaný klíč klamán bludy,
sloučen otázkami zrůdy,
slávy malicherných hrotů
z nastávajících amnestií,
poražen mimoblízkou porotou
podrobených losů.

Rosa, střepem zalitou pravdou
neutuchajících středních hlasů
neznalé výšky, okázale troufá si.

Stín kruhových dohledů
vzívá slepé kněžky
k rafinaci soudobé krásy.
Autor l'âme, 28.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Okřídlená Lištička, Romana Šamanka Ladyloba, JohnyD., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí