Lyřin příběh

Lyřin příběh

Anotace: Pýcha předchází pád...

Chvíli jsem se koupala v tvém hvězdném třpytu,
Chvíli jsem tě hladila než jsem tě vyhodila z bytu.
Šel jsi jak poslušná ovečka, v očí měl jsi chlad,
Neuvědomil sis že „Můj dům, můj hrad“

Za pár neděl náhodou jsme se potkali,
Přívětivým úsměvem jsi mě k sobě zval,
V kapse jsi však hladil jedu ampuli,
V ten hrozný čas padl můj bílý král.

Neviděla jsem blížící se neštěstí
A pod závojem míru.
Jsi mě táhl přes celé náměstí,
Mě, ubohou Lyru.

Svlékla jsem si kabát, lákal jsi mě dál.
Pak s krutým úsměvem jsi glosoval:
„Tohle je můj dům a můj hrad,
Jed je nanic, s nožem si budu hrát.“

Co zbylo z mojí pýchy?
Co zůstalo z mé vášně?
Jen k peklu tíhnoucí hříchy,
A krvavé tělo v zapadané kašně.
Autor Okřídlená Lištička, 28.03.2010
Přečteno 282x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, 4LJFilip, susana načeva, ilona, Boudicca, Juan Francesco de Faro, Zasr. romantik, Psavec, blue, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasa

22.05.2010 18:07:00 | 4LJFilip

Moc hezká.

28.03.2010 21:06:00 | Juan Francesco de Faro

Hezky napsané,ale smutné:-(

28.03.2010 14:50:00 | CULIKATÁ

Čtení možná pro ženštější část tvých obdivovatelů, ale i tak St a velkej respekt. :-)

28.03.2010 14:17:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí