konec smutný všechno smutné

konec smutný všechno smutné

Anotace: Bezdomovec na prodej

23:36
čas zaznamenat svůj řev.
Pro padlé nemohocí hudebníky
ať žijí navěky
hudba nejsou peníze
hudba je láska
kolem vše tichne
kost mi praská.
Nemělo to takhle skončit.
Nechci se s váma loučit.

Slina mi na vousech zmrzla
kůže na obličeji se smrskla
nohy bez ponožek modraj
mohl jsem umřít jako někdo,
ne venku pod dekou.

Zmírající rocková troska
asi jsem nebyl dost komerční
moje žena už umrzla
naděje má už jen ze zemně ční

tlukot srdce přestává mi znít v hlavě
Končím vypadám jako vždy...usměvavě
usínám nechci
odcházím
Nasch...
Autor LaBiL, 16.12.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobre. pripada mi to ale takove jine nez obvykle, takove lehceji pochopitelne. mno a ty videjka, co mi nejely predtim mi stale nejedou:(

21.12.2005 13:09:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí