Lituju...

Lituju...

Anotace: Lítost nebo zbabělost?...

Lituju každého vyřčeného slova.
Lituju každého svého činu.
Lituju, že Vám nemůžu dát, co chcete.
Lituju, že tu vůbec jsem.
Lituju Všech svých kroků.
Lituju, že mám ústa, která mluví.
Lituju, že mám uši, kterými ty pomluvy slyším.
Lituju každého bolestného chvění v mém srdci.
Lituju, že se nedokážu změnit.
Lituju, že zklamu každého.
Lituju, že jsem taková.
Lituju své srdce, že ho vůbec mám.
Lituju sama sebe, protože jsem taková.
Lituju toho, že jsem zbabělá.
Lituju, že dokážu něco cítit.
Lituju toho, že nedokážu udělat první krok.
Lituju svou duši.
Lituju svého života, co vlastně jsem?
Lituju toho, že stále dýchám.

Utápím se v sebe sama a hledám východ.
Malé černé okýnko s neonovým nápisem:
Zbabělci, sobci a náfukové.

Toužím stále nálezt odpovědi,
ale čím dál víc se nořím do tmy.
Lituju, ale jsem zbabělá.
Hloupá, malá, taková...
Autor Cassée Moteur, 29.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Vallery, JohnyD., Mareritt, Black Swan, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju píďo :-*

30.03.2010 08:07:00 | Cassée Moteur

nelituj ničeho, právě proto si svá

29.03.2010 23:04:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí