*

*

Anotace: *nevim co napsat, je to o drogach...

Vyvrácené kláda stojící v cestě
kaluže čekající na tebe v městě
Opice pozorující tvé kroky
všude kam vejdeš, čekají hluky

Ráda tancuješ, miluješ smích
mádherný svět, destruktivní vpich
Kluk kterého máš ráda v nohách
od té doby chodí v jiných botách

Kreditka bez označení vlastníka
rozpůlila ti život na dvě cesty
černá duše vždycky zná viníka
zima, třes a spánek v dešti

Jednou nohou nakročeno k smrti
Druhou se vzdaluješ tomu co tě drtí
spolknout prášek, v čem že je háček?
svět sis změnila na domeček hraček

Sklenička, tvá nová super kamádka
modlitbička nikde neprijde zkrátka
Sova houká sama z okna
vždy v mých očích budeš pěkná

Však, kreditka bez označení vlastníka
rozpůlila ti život na dvě cesty
černá duše vždycky zná viníka
proto končí s rozřezanými pěstmi...
Autor Dawe-Ag, 30.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny, ale pokud mi oci nelzou mas tam par gramatickych chyb...ja vim da se to precist to jo pohoda...ale nekdo by si mohl rict...ze si blazen.-)...

17.05.2010 21:08:00 | 4LJFilip

S gramitikou bojuji celý život a dle norem dnešní společnosti jsem blázen anebo jsem to já kdo je normální a společnost je bláznivá... :-)

14.11.2012 13:12:51 | Dawe-Ag

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí