Blázen jen

Blázen jen

Anotace: ...

Kolikrát slyšel, že bláznem je
kolikrát říkal si...nic se neděje
a když se tak na sebe dívá
zjišťuje, že už se neusmívá
...
Směj se blázne, co chceš víc?
Můžeš řvát tu z plných plic
slzy rukávem si utírat
a sám sobě si lhát!
...
Pak ticho nastalo
a v hlavě prázdno měl
najednou všemu rozumněl
že nejsme tu na stálo
Autor Hmota, 30.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí