O žebrákovi s pejsánkem

O žebrákovi s pejsánkem

Anotace: :-D:-D:-D

Na palouku pod oblohou
sedí starý žebrák
má pejsánka u svých nohou
nakazuje:"Nežrat!"
***
Pejsek dlábí malou myšku
žebrák ječí nechutí
vezme pejska po kožíšku
"S jakou jí máš příchutí?"
***
Příchuť myší
to je jídlo zvířecí
pejsek slyší
i na maso kuřecí
***
Dobře chutná pejskův dlabanec
olizuje jeho zbytky
žebrákovi, tomu voní lívanec
voňavý a hezky bytný
Autor Tomáš Přidal, 31.03.2010
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí