Legrace

Legrace

Anotace: jupí, první pravá pracovní příležitost je zdá se nasnadě

Dlouhý vlasy,
a černý oblečení?
Jsi hloupá troska asi,
a my vůbec nejsme povrchní!

Hej hou, vypadáš nějakej divnej,
proč takový účes máš?
To jsi nejspíš kluk hloupej,
když jinak než my vypadáš.

Hola hej, dobrý ráno,
tady inženýr Baky:,
"Tak co, vyspáno?"
Nechtěls něco taky?

"Jo, práci jsi chtěl,
já se po ní podívám,
někde jsem ji tu měl,
no jo, to tobě se vysmívám."

"Tak Jirko zejtra v sedm přijď."
Když my v kanclu se tu už nudíme,
budem si zas dělat srandu viď, řiť,
zasmějem se a pobavíme.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 31.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tys tam s nimi opravdu chtěl pracovat?

31.03.2010 23:12:00 | pamp_elka

:-(

31.03.2010 10:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí