Město

Město

Anotace: ...

Prý vypadat bohatý nemusí být drahé.
Snad ani na piano už prstů netřeba.

Auta se rozjíždějí a já musím pospíšit.
Čas nehlídá, ale i ten už zaspává.

Tóny houslí rozrývají hladinu.
Z dálky se nese hlas, nic nezpívá.

Zdi velkoměsta mysl svírají jak past.
Není už mraků, jen šedého nebe.
Proud lidí mě kamsi unáší, neptá se.

Přeci jen život dýchá, v tichém rytmu.
Rytmus neslyším, to v tvářích odráží se.
Potkávám děti, jak dospělé chtějí být!
A možná já sám jsem stále dítě.
Autor Demedalex, 31.03.2010
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, ilona, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Maro Deives, Chancer, hanele m., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potkávám děti, jak dospělé chtějí být!
A možná já sám jsem stále dítě.***st

01.04.2010 01:29:00 | ROMAN LOHNERT

V každém z nás žije kus dítěte, nadosrmti..a ten povyk velkoměsta jsi mi vykreslil přesně :-)

31.03.2010 15:45:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí