Babka

Babka

Anotace: pro pobavení:-)

Jede bábi na motorce,
jede ke své vnučce Dorce,
jede si to pěkně rychle,
na sobě má černý rifle,
babku staví policie,
ptají se či kouří, pije,
ona na to potichoučku:
chlapci, někdy, polehoučku,
beru to jako léky,
když zaleknu se hypotéky,
ale babi, vy jste blázen,
vraťte se duchem na zem,
koho zabily kdy výdaje,
v Africe, tam bída je,
ale tady kvůli tomu
nemusíte do záhonu,
to byste se divil, mladej
kvůli tomu zastřelil se mi můj starej,
neplatil a dluhy rostly,
až bylo to hodně vostrý,
prohonil si kulku hlavou,
kam na to se léta hrabou,
zítra slavím století,
vy o životě nemáte ani ponětí,
z brad vám teče ještě mlíko,
což je mi moc líto,
musím ještě za vnučkou,
jakou mám jet uličkou,
poraďte či uhněte,
provoz za mnou táhnete,
babka plyn si zařadí
a v momentu uletí
Autor Tomáš Přidal, 31.03.2010
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, pamp_elka, CORONATION
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-) nakonec jsem si ji poslala

01.04.2010 14:39:00 | pamp_elka

:-@)))

01.04.2010 06:33:00 | CULIKATÁ

:)
Jede bábi na motorce,
jede ke své vnučce Dorce,
jede si to pěkně rychle,
na sobě má černý rifle,
babku staví policie,
ptají se či kouří, pije,

31.03.2010 23:05:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí