LOVESONG

LOVESONG

Anotace: je to spíš písnička jen ještě není zhudebněná a nikdy nebude:-D

Moje pravda byla, bude jedna jediná
Ženská, která se mnou žije, to je hrdina

denně kouřím, piju už se nezměním
A tu svojí ženskou seru právě tím

Kolikrát už holka do mě hučela
„Že to není možný!“ na mě křičela

přesto všechno je holka hodna obdivu
že se mnou blázen chce mít rodinu

nemám srdce jí říct, že střílím slepými
je to špatným životem a pitky letými

R:
nejsem žádný ideál
a ona tuplem ne
ďábel při ni asi stál
když si našla mě
nejsem dobrá partie
a ona tuplem ne
přesto se mnou žije
do soudnýho dne

po ránu na mě když hledí s výčitkou
zkouším jí uchlácholit aspoň pažitkou

„no co? vždyť je to taky rostlina“
ona na to řekne, že jsem dylina

přesto všechno mám jí tuze rád
ukažte mi kterou mohl bych tak srát!?

Ženská jako ona na světě není
A když Pánbůh dá bude má paní

Zlatý kruh člověka lepším nedělá
To spíš myslím všechno asi podělá

R:
nejsem žádný ideál
a ona tuplem ne
ďábel při ni asi stál
když si našla mě
nejsem dobrá partie
a ona tuplem ne
přesto se mnou žije
do soudnýho dne
Autor Edmond Kadad, 01.04.2010
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, Viva La Roma, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, annuska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě jsi mě slušně rozesmál:-)

01.04.2010 13:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí