pavučine

pavučine

Anotace: .....

popíjaš prázdny dúšok
sme prepotení
v pohľadoch

na začiatku vždy
cestujem očami po mape
som o vlások pred

snažíš sa skrývať
kmitanie rias a ohyby obočia
dobre viem že

aj keď ma lámeš v neistote
a odtláčaš ústami
si zapletená v mojej
Autor MikroB, 01.04.2010
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí